kolmapäev, 5. november 2008

Terminator:The Sarah Connor Chronicles SE2E7 Brothers of Nablus

Jälle oli üks nädal vahet aga enam sellist nalja vist ei juhtu ja saab rahulikult vaadata. Nüüd on siis 22 osa välja kuulutatud ja 7 osa siis näidatud. Aega veel on ja võib veel sada asja juhtuda. Huvitav kuidas seekordne hooaeg lõppeb. Võib olla samamoodi pauguga nagu esimene. Elame näeme.Brothers of Nablus oli jällegi huvitav osa. Üle pika aja pole Cromartie midagi oma ülesande täitmiseks teinud aga nüüd sai näha teda tegutsemas ja peaaegu, et oma missiooni lõpetamisele jõudmas. Toodi sisse ka eelmistest osadest tuttavad tegelased. Kõige suurem  üllatus tabas mind osa alguses. Lihtsalt suu jäi lahti. Mismoodi? Kas neil on lubatud see, et täita oma missioooni siis võib sekkuda teiste omadesse? Igatahes imelik. Cromartie on ka muutunud vahepeal. Kui vahepeal oli ta ainult jäik "Thank you for your time" tüüp siis nüüd on tema infliteerumise arengut näha. Läbivaks teemaks on siis Connorite maja röövimine, mille käigus varastati ka teemandid ning dokumendid. Nii et Sarah teeb kõik, et need tagasi saada, sest tekib oht, et nende asukoht paljastatakse.  Samas jätkab Cromartie armutut jälitamist ja kasutades ära kõiki, keda seostab Connoritega ning satub neile hirmuäratavalt lähedale.
SPOILERID: Kui Sarah ja Cameron siirduvad teemandijahile siis John jääb kodu korrastama, mis oli varaste poolt segi pekstud. Hiljem läheb ta koos Rileyga poodi. Vat seal läheb asi huvitavaks. Ühel pool riiulit on John ja teisel pool on Cromartie ja peaaegu oleks Johni elupäevad läbi olnud kui Cromartie poleks oma pead ära keeranud. 
John seda ise tähele ei pannud. Teadsin, et midagi niikuinii ei saa juhtuda aga huvitav oli see, et kuidas selline olukord lahendatud sai. Ahjaa algus ka. Ellison läheb ukse peale vaatama, kes koputab ja kas sa näed teine Ellison vaatab vastu ja siis viimasel hetkel kui Termi-Ellison teda relvaga sihib, läbib tema kõhtu käsi, mis tõmbab mingisuguse asja sealt välja ja Termi-Ellison kukub kokku.
 Muidugi arvasin alguses, et Cameron tuli teda kaitsma. Võib olla oli ta jäetud maja juurde valvama vms. Aga ei. See oli hoopis Cromartie, kes peab Ellisoni liiga tähtsaks, et ta surra tohiks. Siin tekib küsimus, et kas tõesti on SkyNeti terminaatoritel lubatud oma missiooni täitmiseks hävitada teisi Skyneti terminaatoreid, kes segavad missiooni. 
Võib olla tõesti. Mind pani see igatahes imestama, sest sellist asja pole nagu üheski Termi filmis olnud. Siis saab jälgida Cromartie otsinguid ning ta satub kokku Jodyga, kes on siis see eluheidik, kellega Cameron linnas möllas.
 Tänu temale jõuab ta ikka väga lähedale. Pääseti ainult tänu Kacey hoiatusele, et mingi imelik mees otsib Cameroni. Majas oli jälle napikas. Rileyle ei saanud John midagi rääkida, kes see ukse taga on ning ta läks lihtsalt Cromartie juurde. Ta tuli küll tuppa sisse aga lahkus kiiresti. hakkasin mõtlem, et vaat kui hea, et kõik eelmiste omanike asjad alles  on.
 Cromartiel polnud millegi põhjal  tuvastamist teha. Kõigest sellest muidugi Sarah teada ei saanudki. Sarahi kaastundlik pool lõi jälle välja kui lasi sellel keeglisaali poisil lahkuda aga tulemuseks on see, et Cromartie saab kõik nende asukoha kohta teada. Pole enam harjunud, et Cameron võib lihtsalt inimesi tappa, sest see on ju Sarahi juuresolekul tavaliselt keelu all.  
Järgmine osa kujuneb jällegi siis huvitavaks. Huvitav, mis mõtteid Weaver mõlgutab? Mõned neist seostuvad kindlasti Ellisoni  saladusega, mis puudutab Cromartiet.

Kommentaare ei ole: