reede, 14. november 2008

Terminator:The Sarh Connor ChroniclesSE2 E8 Mr.Ferguson Is Ill Today

Niisiis 8 osa kaotas mulle juba armsaks saanud tegelase =) Ei tegelikult on ju igast tegelasest kahju, kes on sarjas algusest peale olnud. On ta siis heal või halval poolel. 
Igatahes on seekordne osa jaotatud erinevate karakterite vahel ära ehk siis igaüks näeb midagi teatud ajani ja vaatajad näevad seda kõike läbi iga tegelase silmade. 
Sisust siis nii palju, et John otsustab koos Rileyga ajutiselt ära sõita ning samal ajal juhtub midagi, mis paneb kogu Connorite perekonna ohtu. Pärast teemandiröövi asub Sarah seifi ehitama =) et siis vältida röövi kordumist. Derek käib endiselt läbi jooksus oleva tüdruksõbraga. Seekord teda ei näidatutki aga tema juures on veel mitu aga ja üks neist agadest seostub tema käes olevate Connorite piltidega . Cameron mainis jälle, et tulevikus ajab ta Johniga kogu aeg juttu. 
Huvitav, mida kõike tuleviku John talle juba rääkinud on. Edasi ilmneb spoilereid. Need, kes ei taha elamust rikkuda siis ei soovitaks edasi lugeda. John ja Riley sõidavad Mehhikosse ja muidugi just pärast seda kui Cameron on relvavarusid täiendama läinud ründab Cromartie Sarahit. Ta võtab ta kaasa, eesmärgiga leida John. Samal ajal on John Mehhikos kohalikele võimudele vahele jäänud ja ootab politseis, millal talle keegi järele tuleb. 
Ta helistab Derekile ja jätab talle märguande ja sama märguande jätab ta ka emale aga üks asi ainult. Ema ei saanud märguandest aru. Kohe on Johnil selge, et terminaator on Sarahi kätte saanud. Cromartie suundub juba Mehhikosse, sest kohe kui politseiarvutitesse on Johni nimi sisestatud siis on Cromartiel selge ka, kus ta on. Seda kõike on väga huvitav mitmete karakterite vahel jälgida. 
Samas tuleb Mehhikosse  ka Ellison, kellele muidugi on Connorite juhtum väga südamelähedane. Ta jõuab sinna peaaegu samal ajal Cromartiega. Siis algab tulevahetus politseinikega. Terminaator jaoskonnas tulistamas. Huvitav, miks see küll nii tuttav tundub? John, Sarah, Ellison muidugi pääsevad ja selja taha jääb veresaun jaoskonnas ja mööda tänavaid komberdavad haavatud inimesed. 
Siis minnakse lähedal asuvasse majja peitu ning otsustatakse Cromartiele vastu hakata. Õigel ajal jõuavad ka Cameron ja Derek. Kui terminaatorit vaja on, siis teda ei ole. Oleks saanud takistada selle kohutava veresauna, mis Cromartie korraldas. Ühesõnaga Cromartiele seatakse lõks ning samal ajal kui teised teda segaseks lasevad, ilmub Cameron, kes teeb pumppüssiga lähilaske talle näkku. Siin tekib imelik koht.
 Minu arust tavaterminaatorile ei tee pump midagi. Isegi kui lähedalt tulistada. Antud juhul on infliteerumisversioon. Võimalik, et te ei ole määratud taluma sellist rünnakut. Igatahes laseb Cameron Cromartie näo sodiks ja eemaldab kiibi. Keha maetaks maha, millele hiljem järele otsustatakse tulla. Hetkel, mil Sarah kiipi purustab juhtub midagi. Arvatavasti murdus ta pingest. Oleks ju peaaegu tulevik koos Johniga otsa saanud. Jälle üks hea osa T:TSCC-lt.
9-nda osa "Complications" trailer:


Kommentaare ei ole: