reede, 12. juuni 2009

Max Payne 3

Soomlased on taas tagajalgadele aetud ja uus osa juba tasakesi valmib. Suurt midagi teada ei ole, aga lubatakse, et siiski mäng tuleb, aga fakt, et mäng peaks ilmuma talvel muutub niikuinii. Vähemalt niigi palju on teada. Tasakesi hoian silma peal ka Alan Wake`l, mis toodetakse samuti Remedy Entertainmenti poolt. Net kihab igasugustest videotest ja muust kraamist ja selle järgi tasub asjal silma peal hoida. Max Payne`st pikemalt siin.
Alan Wake`st pikemalt IGN-is.
Deja vu tunne tekib kohe kui lühikest siuskirjeldust lugeda: Since leaving the NYPD and New York itself behind, Max has drifted from bad to worse. Double-crossed and a long way from home, Max is now trapped in a city full of violence and bloodshed, using his weapons and instincts in a desperate search for the truth and a way out.

16 kommentaari:

Metsavana ütles ...

Teine osa oli küll natuke haltuura aga kolmanda proovin küll kindlasti ära.

Bushidon ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
ruut ütles ...

mis sa ajad, teine osa oli jumala kõva ju. maxil ei olnud enam seda pederasti nägu nagu esimeses.

paranoiadisco ütles ...

Pohhuj see nägu, ka mulle on esimene rohkem meelde jäänud. Selle uuega on aga see lugu, et kuna mängu õigused on kõik ameeriklastele maha müüdud, siis mul eriti usku sellesse pole. Pigem tõesti juba Remedy uut projekti Alan Wake'i ootama jääda...

paranoiadisco ütles ...

Ühtlasi mõtlen praegu, et keegi võiks ühe korraliku videomängude-blogi ükskord ära teha, kus poleks mitte iga uue mängu graafikamootori peale onamist vaid räägitakse headest mängudest üldisemas plaanis - a la Chrono Triggerist Bioshockini.

Ise vedada seda ei jõuaks aga abistava käe ulataks küll. Praegugi võtsin ette Beneath a Steel Sky uuesti läbimise. GOG.com's on muide tasuta saadaval (väärt sait!).

Filmifanaatik ütles ...

Paranoiadisco mõte pole paha. Ainult et see blogi peakski mitme tegija ühistööna elutsema. Filmi vaadata ja sellest kirjutada jõuab suhteliselt kergesti ja sageli, aga enne mängust kirjutamist peaks seda ka mingil määral põhjalikumalt mängima ja see võtab mitu tundi. Üksinda seda üritust vedades tuleks vist nädalas üks või kaks postitust, maksimaalselt.

Ra Ragnar Novod ütles ...

Õiguste maha müümisest polnud varem kuulnud, aga ega teine osa väga enam ei hiilanud, vaid jäi nö. varjuks esimesele.
Mängublogi on huvitav mõte. Seda sobiksid tegema muidugi tegelinskid, kes ikka rohkem mängiksid. Ise ei mängi üldse enam nii palju kui vanasti. Mängude arvustamisel oleks jah meeldiv lugeda selle headusest teiste külgede alt mitte ainult graafika poole pealt.

Metsavana ütles ...

Näost täiesti kama kaks, teine Max oli haltuura nii oma lühiduselt kui ideede vaesuselt. Poldud viitsitud eriti isegi uusi leveleidki teha ja lasti julmalt vanade peal.

Mängublogi tehke ära..ma võin ka pisut toetada ..nt klassikalisest adomist ühe pika lohiseva teksti kirjutada või larry1'est ..või heietada iiveldamiseni mingitest muudest 90 alguse mängudest :D

Ra Ragnar Novod ütles ...

Ise oskaks ainult uuematest mängudest muljetada aga ka mõni üksik vanemast kategooriast, mida sai Playstation 1 peal kunagi mängitud.

Metsavana ütles ...

Uutest võiks ka..olekski blogis mitmekesisem tekst

Soprano ütles ...

Vanasti mängisin iga päev kõike mis ette sattus. Praegu ainult paar korda aastas või nii. Mirror's Edge hetkel.

Unknown ütles ...

Kuigi praegu on suvi ei ole ikkagi viitsimist eriti mängida, aga mõned mängud mul on, mis on siiani pooleli nagu näiteks Assasin`s Creed ja mõningad veel. Praegu vabal ajal olen hakanud pooleli jäänud mänge lõpetama , mitte just iga päev aga tihedamini kui kooli ajal.
Mängublogi on hea idee, sest igaüks muljetab erinevalt eri mänge.
Päris huvitav võiks see blogi olla...

ruut ütles ...

blogiideed toetan isegi, asi toimiks imeliselt kui paras punt kokku saada, kes erinevaid mänge erinevatel paltvormidel kajastaksid. oleks vaja ainult asi kuidagi käima lükata, mis on alati kõige raskemaks osutunud mistahes projekti puhul.

maxist veel niipalju, et kui esimene oli parem, siis eks ta oli parem. ju siis läks mulle see teise osa klišeeline kurb võmmidraama lugu niivõrd hinge, et vaatasin gameplay sisestele möödalaskmistele läbi sõrmede.

Ra Ragnar Novod ütles ...

Sain lõpuks ka Bioshocki läbi tehtud. Sigahea mäng ikka. Teine osa lubab veelgi parem tulla. Saab Big Daddyna vee alla minna ja Big Sisteriga kakelda :)
Max Payne mesimagus monoloog jääb alati kummitama ning seega ei ole sellel teisel osal viga midagi kui natuke silma kinni pigistada.

Ra Ragnar Novod ütles ...

Slummides märatsev kiilakas ja habetunud Max: http://www.gamekyo.com/newsen31267_max-payne-3-first-screenshots.html

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.