kolmapäev, 17. september 2008

Terminator: The Sarah Connor ChroniclesSE2E2 - Automatic for the People


Sai eile siis teine osa ka nähtud. Otsustasin, et hakkan nüüd iga osa kohta midagi blogisse ka kirjutama. Et saaks oma mõtteid kuhugile üles panna. Muidu nad kuhjuvad ja siis ei teagi enam, mida kirjutada.
Iga osaga läheb sari aina huvitavamaks. Stsenaarium on ikka väga hea käega kirjutatud. Kõige rohkem meeldibki see, et tuuakse sisse uusi asju, aga ei rikuta seeriat iseennast vaid klapitakse need sujuvalt kokku.
Tahaks väga teada, mis plaanid neil Cameroniga on. Miks ta kogu aeg aina ebaterminaatorlikumaks muutub?
Teine osa keskendub siis Johni uuesti kooli minemisele, tulevikust saabunud vastupanuvõitleja hoiatustele ning Sarahi haiguse põhjustele.
SPOILERID: Poleks arvanud, et Sarah saab vähi just tuumajaamast. Tegelikult ta vist kiiritada ei saanudki aga olen kindel, et sealt ta vähk pärinebki. Huvitav, kas sari lõpeb Sarahi surmaga või panevad ikka sealt edasi? Võiksid siis surmaga lõpetada, sest nii ju Rise Of The Machines hakkas. Paar imeliku seika oli ka Cameroni käitumises. Sarah ja Derek ei usalda enam Cameroni sellepärast, mis temaga juhtus. Kindlasti kõik juhtmed tal paika ei läinud. Imelik oli see, kuidas Cameron tuumajaamas käitus. Sarah rääkis talle, mis juhtunud on ning tahtis, et Cameron Greenwayd ehk terminaatorit takistama läheks. Cameron vastas pika vaikuse peal, et ta mõtles, mida teha. Mida ta mõtles? Ta ju ei mõtle. Kas tal on juhe lahti ja ei suuda otsustada kas täita käske või neid eirata? Igatahes, nii mulle tundus. Cameron tundus kuidagi provotseeriv Sarah suhtes, pärast seda kui ta oli Greenway hävitanud ja tema poole kõndis. Ta ei vastanud tema küsimustele, et kas ta on korras vaid kõndis edasi. Huvitav kas see nn. armukadedus Cameroni poolt ka välja tuuakse nagu mitmetes kohtades spekuleeritud on? Ise ei usu, et see eriti vajalik oleks. Samas kui toovad siis võib olla nii, et see ei häiri. Lõpp oli huvitav. Mees tulevikust oli oma verega kirjutanud seinale kogu info, mis arvatavasti puudutas SkyNeti järgmisi käike minevikus.

Kommentaare ei ole: