esmaspäev, 27. oktoober 2008

Harry Potter and the Half-Blood Prince


Järgmise aasta suvel peaks siis Potteri saaga 6 osa tulema. Siiani võib 2 traileri järgi öelda, et on oodata paremat osa kui seda oli Fööniksi Ordu. Mitte, et ta ei oleks mulle meeldinud vaid mind häirisid liiga palju välja lõigatud kohad ning film oli tervikuna liigselt kompaktne ning ei saanud samasugust elamust nagu teistel. Nojah tehti see ka ju seeria kõige paksema raamatu põhjal. Ikkagi oleks saadud parem teha. Isegi lugesin Fööniksi Ordu mälu värskenduseks uuesti läbi. Tarkade Kivist kuni Tulepeekrini välja meeldisid kõik osad. 

Eriti Azkabani Vang, sest see oli teistsugune. Meeldisid sealsed tumedad toonid ja eks pärast seda osa läksidki Potteri filmid aina rohkem tõsisemaks. Nüüdseks olen kõik raamatud läbi saanud ning viimast lugesin isegi kaks korda järjest. Rowlingu teosed on ikka üle prahi. Need panevad tegelastele kaasa elama ja unustama kõik muu ümbritseva ja raamatut ei saa enne käest kui läbi saab. Filmid on siiani õnnestunud. Kui nüüd midagi kritiseerida siis oli Fööniksi Ordu tõesti liiga kiirelt liikuva tempoga. Ei seletatud eriti midagi vaid mindi kohe järgmiste asjade juurde ja jäeti välja palju olulisi kohti.

Trailerid lubavad uue filmi kohta palju. On näha kohe, et tulemas on midagi paremat. Märkasin ka, et on naasnud üks stsenaristidest, kes on olnud kõikide filmide juures va. 5-s. Juba sellepärast arvan, et 6-ndas pettuma ei pea.
Eks siis jääb ootele.

Kommentaare ei ole: