kolmapäev, 22. oktoober 2008

Terminator:The Sarah Connor ChroniclesSE2E6-The Tower Is Tall But the Fall Is Short


Kaua aega oli vahet ja isu juba uusi osasid vaadata oli suur. Lõpuks see ka siis tuli ja asusin innukalt kuvari ette vaatama. Kahjuks kuulsin, et nüüd tuleb jälle 2 nädalane paus sisse. Ei no ei jäeta rahule. Saaks nüüd korralikult regulaarselt vaadata lõpuks. Vähemasti on usaldusväärsed allikad kinnitanud, et teises hooajas tuleb ikkagi kokku 22 osa senise 13-mne asemel. See on ikka väga hea, et nii otsustati ning nüüd ei tundu see 2 nädalat nii pikana ka kui tean, et sarjale lõppu veel ei paista. Niisis The Tower Is Tall But the Fall Is Short oli järjekordselt huvitav ning põnev osa, mis käsitles nii Johni enam vähem olematu lapsepõlve mõju tema psühholoogiale kui ka Dereki sõjakamraadi ilmumist. Samuti viidi edasi Turki teemat. Kaua aega polnud seda intelligentset malemängijat ekraanil silmanud. Catherine Weaver õpib samal ajal inimlikult käituma, et ta ei tunduks tütrele kui võõras inimene ning ei hoiaks teda hirmu all.
Sisuks on siis jätkuvalt vastupanuvõitleja jäetud nimekiri, mille alusel siis uuritakse, keda kaitsma peab ja keda võib olla eemaldama peab. Ei tea ju keegi, mida need nimed võivad tähendada. Kas sõpru või vaenlasi. Osa algab nimekirjas oleva Dr. Shermani eluaseme läbituhnimisega tegeleva Sarahi ja Cameroniga. Küll mulle ikka meeldib Lena Headey omapärane hääl. Ja meeldib ka see, et mõni osa algab Sarahi monoloogiga kas siis tema mineviku või siis muu käesoleva teema suhtes. Tegelikult on ta ju inglane. Sarjas ei saa sellest arugi. Niisiis hakatakse Dr. Shermani tegemisi jälgima ehk siis alustatakse tema juures teraapial käimisega. Cameron tegeleb pealtkuulamisega, sest tema seisundi jaoks ei ole olemas psühholoogi, kes teda aidata saaks =) Mida rohkem John psühholoogi juures käib seda rohkem tuleb teatavaks kui häiritud ta on ning mis esimeses osas Sarkissianiga tegelikult juhtus. Kõige koomilisem oli Dr. Shermani arvamus, et Cameroniga pole kõik korras ning et tal on suhtlemisega raskusi.
EDASI ILMNEB SPOILEREID
Derek satub kokku oma vana sõbrannaga, kelle ta tulevikku jättis. Tuli välja, et järjekordne ümberprogrammeeritud Terminaator oli nõksu ära teinud ja kogu naise meeskonna maha tapnud. Ilmselt oli naine meeleheites ning otsustas tulevikku põgeneda. Tuli välja ka see, et Derekil oli kunagi aegu, mil tal kõikus meeles püssitoru enda poole pööramine. Jesse oli teda nimelt sellest olukorrast päästnud. Siinkohal ilmneb nii mõnigi mõte tulevikus sõdurite seas levivast mõttest, et äkki on tegemist lootusetu võitlusega. Pinget kruvis juurde Jesse juurse olevad pildid Derekist ja Johnist. Kas see siis tähendab, et ta on SkyNeti nuhk? Sunnitakse teda mingil viisil nuhkima võib olla. Huvitav oli see, et SkyNet saatis Terminaatori Shermanit tapma. See siis tähendab, et Sherman aitab Johni mõnel väga tähtsal viisil. Järjekordne tulevikust saabunud Terminaatori on juba kahtlane. Palju neid seal juba tulevikus on? No saan aru. Igal missioonil erinev. Eriti napp pääsemine oli Johnil siis kui ta oleks äärepealt Catherinega kokku puutunud. Ta oleks Johni vist siis kohe automaatselt ära tapnud. Cameroni ja teise naisterminaatori kaklus oli võigas. Väänatud liigesed ja muud kohad meenutasid juba Sae 3-nda osa ühte masinat, mis pööras liigeseid tagurpidi. Liftikaklus on ka osa pärl. Väike poiss astub sisse ja mida ta näeb. 2 liigesest väljas kätega naist ning ühel neist on nägu lõhki. Vanemad muidugi midagi ei märka ning kaklus jätkub juba niipea kui laps vanematega liftist lahkub. Weaver asus siis õppima, kuidas lastega käituda. Nimetas ta oma last ju "selleks" Lõpus see tal ka õnnestub. Weaver peab olema siis täiuslik infliteerumisterminaator. Kuid mis plaanid tal selle Turkiga on. Võib olla SkyNeti tekke kiirendamine. Kes teab
Igati 5+ pluss osa.


Kommentaare ei ole: