reede, 10. oktoober 2008

Terminator: The Sarah Connor ChroniclesSE2E5- Goodbye to All That



Lugesin, et nüüd tuleb pikem vahe järgmise osani. 6-ndat osa näeb siis 20. oktoobril. Harjumus juba iga nädal midagi uue osa kohta kirjutada. Kodulehelt nägin tulevase osa traileri ka ära ja selle järgi võib öelda, et tuuakse jälle midagi uut sisse. 5-es osa "Goodbye to All That" oli üks nendest osadest, mis annavad aimu tulevikust. Seekord oli põhikohal Sarah, John ja Derek. Väga palju mõtlemisainet toodi sisse seoses John Connori tulevikuga. Seekord tegeleti edasi siis vastupanuvõitleja sõnumitega, mis ta paar osa tagasi seinale kirjutas. Saadi siis vihjeid järgmiste sihtmärkide kohta ning satuti peale poisile, kellel on tulevikus oluline roll nii Dereki kui ka Johni jaoks. Huvitav oli jälgida Sarahi kiindumust poisi vastu ning, et nende eesmärk pole ainult antud missioon vaid jääda samas ka inimeseks. Cameron muidugi ei mõista Sarahi käitumist ning peab endistviisi kõiki kõrvalisi isikuid tarbetuteks. Tema puhul on see muidugi mõistetav aga eelmise osa põhjal võib arvata, et Cameronis on midagi enamat peidus. Osad võiksid kiiremini tulla. Nüüd peab veel nädala ootama. Praegu on avaldatud niivõrd palju uusi liine nii tuleviku kui ka oleviku vahel. Ootan juba, et näha kuidas seda kõike kokku võetakse.
SPOLIERID: Nimeks, mis seinale jäetud nimekirjas ette tuli oli Martin Bedell. Temast saab tulevikus Dereki kamraad. Seepärast oli Derekil temaga raske koos olla, sest ta teadis, et tulevikus ta sureb Johni vangistusest päästes. Mõte on iseenesest leidlik. Kui tulevikust saadetud Terminaator, kelle eesmärk oli Bedell kõrvaldada, oleks ta tapnud siis oleks ka John tulevikust kadunud ja vastupanuliikumisega oleks siis lõpp olnud. Bedell päästmine minevikus oli vajalik ainult selleks, et ta tuleikus sureks. Kui Derek rääkis, et ta on sõjas käinud siis tegelikult ta justkui ei oleks. Kellegi teise jaoks pole sõda veel olnud. Dereki mälestused tõid päris palju valgust SkyNeti plaanidele. Aga kas siis tõesti on SkyNet nii meeleheitel, et peab pidevalt Terminaatoreid minevikku saatma ning Connori hävitama? Seda polegi nagu selgitatud, et kuidas Connori juhitud vastupanuliikumine SkyNeti eksistensi ähvardab. Catherine Weaver plaanib oma firma arengu jaoks vist midagi suurt. Tuumajaama juhataja surm oli võigas. Kui mõelda siis ühes osas oli Catherinel ka tütar. Huvitav, kas ta on siis inimene või ka Terminaator. Arvatavasti on Catherine on võtnud päris Catherine identiteedi endale. Huvitav oleks teada, mis plaanid tal Terminaatorite leidmisega on. On see siis viis SkyNeti kiiremini ulatuslikumaks muutmiseks? Kindlasti on selle taga midagi enamat. Noajh kurb uudis oli ka vahepeal. Fox tahab ikka sarja kinni panna. 13 osa peaks ikka ära tulema ja siis nüüd teatati, et 2 osa telliti juurde. Nii et siis 15 osa kokku. Loodan, et Friedman saab jätkata juba uue hooajaga siis ning sari kestab veel kaua.

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Tuleb hoopiski välja, et sarja kinni panekust on asi kaugel. Kõige uuemate uudiste järgi telliti hoopis terve hooaeg, mis teeb sellele hooajale kokku 22 osa.

Ra Ragnar Novod ütles ...

Kuulsin jah sellest. Ikka väga hea, et selline otsus vastu võeti. Sari saab nüüd lõpuks täispikkuses hooaja ja mina saan nüüd hoolikalt jälle iga osa kohta kirjutada =)
Täna vaatan ära nüüd siis 6-nda osa ja siis homme kirjutab