reede, 27. veebruar 2009

Sex Drive


Esmasel vaatlemisel tekkis kohe kerge võrdlus "Euro Tripiga", mida olen juba lugematuid kordi uuesti vaadanud ja ära pole siiani tüüdanud. Seksiralliga aga nii ei olnud. Sõbra soovitusel võtsin selle ette ja vaatasin ära aga sellist muljet nagu Euroretk see ei jätnud.
Kuidagi liigselt kulunud on teismelise eneseleidmise või tegelikult esimese kepi saamise noortefilmid. Mere taga toodetakse neid nagu Vändrast saelaudu ja vahetevahel pistab mõni meeldejääv filmike ennast masside seast välja. Kas see nüüd tervikuna nii meeldejääv oli, aga omad hetked filmis olid. Lühidalt siis sisu ka. Ian võtab sõbrad kaasa ja läheb netisõbrannaga kohtuma, lootes samal ajal, et saab lõpuks oma elumuutva kogemuse kätte ja ta vend, kes ta vastu räige mölakas on, hakkab teda austama. Nagu ikka ei lähe asjad plaanipäraselt.
Ian on siis selline poisiklutt, kellel puudub enesekindlus teha midagi uut ning püüab kõigest väest kodus hea välja näha aga see ei kuku tal hästi välja. "X-Men"-ist tuttav James Marsden mängib Iani venda, mis kukub tal pärast Cyclopsi rolle üsna hästi välja. Pidevalt vennale kuidagi haiget tegev tüüp, kes austab oma autot ülikõige ja lõpus saab tema kohta kohutava saladuse teada. Muidugi on selliste filmide juures kohe kohustuslik 2 poissi ja tüdruk, kes lähevad reisile ja seal olles avastavad midagi, mille suhtes on nad varem pimedad olnud. Iani naistemehest sõber Lance oli üks filmi koomilisemaid tegelasi. Seth Greeni ei peagi mainima, sest ta on nii või naa hea. Lance naistemagnetina ei olnud nii koomiline kui kõva mehena erinevates olukordades. Nagu vanglas olek ja veel mitmed teised. Väga absurdne kui oled vanglas ja käratad mingi suure jõmmi peale korra ja see taandub kohe ja annab patsu ka respekti märgiks. Seth Green amishina oli teine pärl ja ega neid rohkem ei leidunudki. Seth Green oli siis amish Ezekiel, kes parandas seksirallijate autot. Kummalisel kombel teadis ta kõike tänapäeva tehnikast ja pildus sarkasmi igal hetkel kui sai. 2 stonerit olid ka ägedad. Muudkui tüütasid kõiki ja lõpuks said mis tahtsid. Lõpp oli nagu ta oli. Mõistmine, et elu armastus on kogu aeg kõrval seisnud oli läägemast läägem aga selle varjutas kulminatsioon parklas netibeibega ja tema kaaslasega, Lance poolt rautatud naise mehega, Iani vennaga ja ülejäänud seiklejatega. Iani sõõrikukostüüm oli ka päris hea. Unrated versiooni pole veel näinud aga võimalik, et hinne tõuseks ka siis, aga praegu jääb:
6/10

Kommentaare ei ole: