esmaspäev, 15. detsember 2008

Terminator: The Sarah Connor Chronicles SE2 E12 - Alpine Fields

Alpine Fields oli selline osa, kus kogu aeg toimus mingi tegevus. Oli meenutamist, võitlust järjekordse terminaatoriga, tuleviku moonutamist ja veel.Kui tavaliselt on osad olnud rahuliku algusega, siis nüüd alustati võitlusega ning alles siis näidati, kuidas kõik viis sellesse punkti. Üha enam meeldib mulle Dereki tegaskuju. Brian Austin Green suudab anda tegelasele teatud sügavuse ning muudab ta enamaks kui tulevikust saabunud abiliseks. Ta edastab vaatajale väga usutavalt tulevikus inimeste meeli valitsevat ängi läbi ühe inimese silmade. Alguses kui ta esimeses hooajas välja ilmus, siis leidsin, et ta on lahe kõrvaltegelane aga nüüd on mu arvamus muutunud.
 Ta on just vajalik, et tuletada meelde tema meenutuste kaudu tulevikku ja kuidas võib see Connorite pere tegevusetõttu muutuda. Nojah tema on ainuke inimene, kes on tulevikust tulnud kui välja arvata nüüd Cameron. Teda on ainult paar korda tulevikus näidatud. Üks oli see väga meeldejääv osa Allison From Palmdale ja teine oligi siis kui Derek ilmus esimeses hooajas. Spolereid sisaldav tekst järgneb nüüd. Nüüd siis osa juurde. Sisu on hästi jaotatud. Algab tulevikus ning alles siis näidatakse, kuidas selle hetkeni jõuti. Tegevus hargneb siiani mingil määral 3 täpi teemal aga peamiselt ikka selle salapärase verega kirjutatud nimekirja lainel. 
Osa algab kohe sellega, et on parasjagu jõutud ühe järjekordse nimeni ja just väga õigel ajal peaks mainima. Sarah, John ja Cameron viivad nad mägionnist ära aga jäävad hiljaks. Plekkmees jõuab samal ajal sinna. Cameron ja plekkmees asuvad võitlusse ning järgmine kord kui Cameroni näeme, siis lendab ta läbi akna ning on teadvusetu kui seda nii öelda saab. Ilmselt rebootis ennast. Pikemat aega arvasin, et plekkmees  on saadetud perepead tapma aga asi ei olnud nii nagu esmapilgul paistis. Mees oli küll tegutsenud mingite hämarate asjadega ning mis olid ka kuidagi tehnikaga seotud. Tegelik sihtmärk oli tüdruk. 
Mitte see tüdruk, kes seal elavat huvi Sarahi tegevuse vastu tundi vaid see, kes ema kõhus veel oli. Minu esimene reaktsioon oli, et meest aetakse taga, siis aga et tüdrukut aga lõpus sai alles aru, keda tegelikult. Mulle on väga meeltmööda need tuleviku meenutused. Nüüd sai teada, mis asjaoludel Derek kohtus Jessega ja kuidas ta 2 inimesega sealt perekonnast varem kohtunud oli. Tuli välja, et SkyNet oli välja arendanud mingisuguse putukviiruse, mis tapab kiiresti. Derek otsustas äsja viiruse rünnaku all olnud kohast elumärke otsida. 
Seal kohtus ta Jessega, kellega koos leidsid nad ellujäänu ning samas ka siis viirusele immuunse tüdruku. Vaevaliselt jõutakse tagasi baasi ja kohe töödatakse välja antiviirus ning mõlemad tervenevad. Siis tuligi koht, kuidas tüdruk, kes osa alguses emaga oli, temaga tuttav on. Nimelt oli tema see, kes süstis Derekile antiviirust ning oli tema ka immuunse tüdruku õde. Et siis taheti tulevikus tappa veel sündimata last. Kuidagi tuttav seik võib öelda. Hetkest kui pere plekkmehe käest pääses on alguses möödas 6 kuud. Ema teeb vea ning plekkmees leiab nad üles. Isa on juba varem surma saanud. Alles on nüüd veel tütar, ema ja veel sündimata laps. Derek sekkub tegevusse ainult sellepärast, kuna nad jäid vahele. 
Ta hoolitseb vigastada saanud naise eest ning samas mõistab, keda ta tegelikult seal põetab ja kes on see tüdruk, kellele ta otsa vaatab. Mõnus osa oli. Oli mõtlemisainet ning samas oli pere rolli sobivad näitlejad valitud. Eriti sümpatiseerus mulle peretütar. Juba homme uus osa ka nüüd.



Kommentaare ei ole: