pühapäev, 8. märts 2009

T:TSCC - SE2 E17 - Ourselves Alone

Cameron on tagasi ja kohe nii, et teda saab näha igas teises kaadris. Friedman lubas robotinna naasmist ja nii juhtuski. Vahepeal levisid kuuldused, et sari pandakse jälle kinni aga enam ei tohiks küll kahtlust olla, et kas jätkab või mitte. Kolmas hooaeg loodan, et tuleb ja termineerib veel paremini. 
Taaskord on aeg sukelduda Cameroni rikutud ning missioonikindla mõistuse aasadele. Kui siin sarjas naerda saab, siis just Cameroni seltsis. Lind lendab vastu akent ja Cameron ütleb linnule, et see on aken =) Cameroni nö. glitch paistab tagasi tulevat. Nii hoiatab tulevaste osade klippidest koosnev trailer T:TSCC blogis. Veel ei pea muretsema. Cameron hoiab seni õigele poolele ja teeb loodedavasti ka õigeid otsuseid. Osa oli väga Cameroni keskene aga ruumi jätkus ka Rileyle, Jessele ning Derekile. Riley saab haiglast välja ning üritab sarahiga suhteid parandada kuigi sarah ei tea midagi, mis vahepeal juhtunud on. Ta ei mõista, mis võis viia Rileyt tegema midagi sellist. Kasvavad pinged Cameroni suhtes, sest on juba teada, et missioonile ohuks olevad iskikud tuleb kõrvaldada ja just seda kõige rohkem kardetaksegi. 
Riley on Jesse poolt peale pandud pinge all murdumas ning ei suuda enam seniselt jätkata. Ühelt poolt on ta pidevalt Cameroni valvsa pilgu alla aga teiselt poolt ei käi ta mitte ainult plaani elluviimise pärast Johniga läbi. Hakkab levima info, et Riley on rääkinud kooli nõustajale oma üleelamistest Mehhikos ning Sarah kahtlustab, et John on midagi oma ette määratud tulevikust Rileyle poetanud. Sarahi valdab usaldamatus tüdruku suhtes ning suundub tema kasupere juurde uurima, et kas kodused põhjused polnud mitte need, mis sundis Rileyt kätt enda külge panema. Seal selgub, et tal oli närvivapustus maailma hävingu ning põlenud kolpade pärast. Nüüd arvabki darah, et John on temaga liiga lähedaseks saanud ning seepärast kujuneb temast ka oht, mida Cameron kõrvaldama peab. 
Johni koolinõustaja peab Sarahi kodust kasvatust halvaks ja teab kummaliselt palju Connorite (Baumide) eraelust aga kõige tipuks oli Jesse see, kes mängis nõustajat. Sarahist tekivad kahtlused Johni ja eelkõige Riley suhtes. Kõige parem pole veel möödas. Sarah ei tea veel tema tegelikku saladust aga küll see ka varsti välja tuleb. Cameron on ebatavaline endosekeletile toetuv mehhaanika ime. Seda teadsime juba esimesel hooajal. Cameron on võitlustes viga saanud ning tema parema käe sõrmed ei tööta just nii nagu ta tahaks. alguses olnud tuvi leiab oma tahtmatu lõpu just selle pärast. Eneseparandussteen oli huvitav. Urgitses omaenda käe sees ja sai näha igasuguseid ühendavaid lülisid liikumas ning natuke sai teadmisi juurde terminaatorite anatoomia osas. 
Cameronil on kummaline iseloom. ta on harjunud olema kogu aeg Johniga koos, sest nii tulevikus oligi ja just sellepärast saabus Jesse tagasi, et viia neid üksteisest lahku. Cameron aga püüab temaga igal võimalusel koos olla aga alati see ei õnnestu ning John üritab ka temast eemalduda aga kui Riley läinud on muutub olukord taas endiseks. Cameron võiks Riley eemladada iga kell kui ta tahab aga ta ei tee seda, sest John ei soovi seda. Muidu polkes ta praegu kõndivate inimeste hulgas kuigi osa lõpus asjaolud muutusid. 
Hästi huvitav oli dialoog Cameroni ja Johni vahel eneseparandusest. John leiab, et vahepeal on hea kui keegi aitab. Nii leiab ka Cameron kuigi ta peaks ennast väga hästi parandama oskama. Mis tal ikkagi plaanis on? manipuleerida Johniga nii, et ta teda usaldaks ja annab talle usalduse nimel veel enesehävituse tarbeks detonaatori. Saan aru, et ta andis detonaatori talle, sest arvab, et kiibi viga võib taas ilmneda aga arvan ka usalduse suurendamise pärast. Ise arvasin, et ta annab detonaatori Johnile, et vta ei kahtlustaks teda Riley kadumises aga Cameron ei teadnud ju sel hetkel Rileyst midagi, sest ta oli mise lahkunud. Siis peaks ikka paika pidama kiibi vea versioon.  
Summer Glau näomiimika on lihtsalt hindamatu. Ta ahmib oma olekuga endasse igat stseeni ning ei jäta ruumi ühelegile teisele näitlejale. Cameron ei pea midagi ütlemagi aga pilk langeb ikkagi just tema peale, sest ma juba ootan, et ta teeks midagi ootamatut või siis ütleks midagi mõistmatut. Igatahes osad lähevad aina paremaks ja Terminator Salvationi kuupäev aina läheneb ning mina vaatan nüüd Kariibi mere piraate edasi. Praegu möllavad seal mullapurgiga.


Kommentaare ei ole: